ik beauty

Groene thee is gezond!

De Japanners weten het al eeuwen en langzaam is het goede nieuws ook bij ons doorgedrongen:  groene thee is gezond. Deze pure drank zit boordevol antioxidanten en houdt ons lichaam sterk en mooi.

 Thee als medicijn

Het geheim van groene thee schuilt in de grote hoeveelheid antioxidanten. Dit zijn stoffen die  het lichaam beschermen tegen beschadiging van buitenaf, zoals zonlicht en luchtvervuiling. Groene thee beschermt het lichaam van binnenuit tegen uv-straling. Zonlicht is een van de veroorzakers van vroegtijdige huidveroudering. Een kopje groene thee is een natuurlijke aanvulling om het lichaam van binnenuit te beschermen.

Mooi met thee

Is het laat geworden gisteravond? Gebruik groene theezakjes dan als een kompres voor op je ogen. Leg een gebruikt theezakje in de koelkast om er de volgende ochtend je wallen te laten slinken.Of maak een bad van groene thee. Er zijn speciale badtheezakjes en Japanse vrouwen zweren erbij vanwege de zachte huid die een groene-theebad hen geeft. Niet allen de huid, ook het gebit heeft baat bij groene thee. In de thee zit fluoride en die houdt de tanden sterk. Bovendienhelpt een warme drank de tanden beter schoon te spoelen dan een koude drank.

groene gezondheid

tien redenen om groene thee te drinken:                                                                            

* het verlaagt de kans op hart-en vaatziekten  

* het verhoogt het immuunsysteem

* het voorkomt infecties

* het versterkt de haarwortels

* het vermindert cholesterol 

* het werkt vochtafdrijvend

* het is verfrissend en rustgevend

* het verhoogt je concentratie en stimuleert het denkproces 

* het is lekker!

admin

Administrator Vrouwentips.nl.

Geef een reactie