mooiere voeten, zo doe je dat !

1.Voetbad met soda.

Een voetbad met soda werkt zuiverend en verzachtend. Eventuele wondjes en ontstekingen worden erdoor ontsmet. Vul een teiltje met lauwwarm water en los daarin een flinke schep soda op. Laat uw voeten een kwartier weken. Niet langer want overmatig weken kan de huid uitdrogen. Droog uw voeten na het baden goed af en vergeet daarbij vooral de ruimten tussen uw tenen niet. Soda is een goedkoop middel, het werkt ontspannend, verzachtend en zuiverend. 

 

2. Scrubcreme

Tijdens een (voet)bad of douche kunt u uw voeten behandelen met een speciale voetenscrub. Dit is een creme met essentiele olien en korreltjes die een licht schurende werking hebben. Doe wat scrubcreme op uw vingertoppen en maak draaiende bewegingen met uw hand over uw voet: huidschilfers worden losgerold door de korreltjes waardoor uw huid zachter wordt. De essentiele olien hebben een deodoriserende werking.  Stimulerende en verfrissende werking.

admin

Administrator Vrouwentips.nl.

One thought to “mooiere voeten, zo doe je dat !”

 1. Wat leuk! Ik heb een account en ga leuke verhalen schrijven om jullie te amuseren. Intussen kunnen jullie al eens een kijkje nemen op mijn weblog waar je de allerallernieuwste nieuwtjes op gebied van een helaas toch wel serieus onderwerp; H1N1 kunt lezen. dagelijkse updates en zonder franje en al helemaal niet gekleurd.

  schrik niet! steek je hoofd niet in het zand, een gewaarschuwd mens telt voor 2!
  Hebben wij een afspraak?!
  Ok dan – http://www.dowell-netherlands.com/

  Groetjes
  Chen Qi

Geef een reactie